Reijo és Judit

 

Reijo és Judit közösen alapították a céget, és mint  tulajdonosok  az a szándékuk, hogy tiszta, organikus módon készítsenek kiváló minőségű borokat. Reijo a Rejiji Wines ügyvezető igazgatója,  gondoskodik a pincemunkákról, végzi a méréseket, Judit elsősorban az adminisztrációs ügyeket intézi.Mindketten részt vesznek  a szőlőművelés és borkészítés valamennyi fázisában,  hogy folyamatosan tanuljanak és javuljanak.

Kapnak azonban profi szakmai segítséget is.

 

Riczu Tamás

 

 

A Riczu Tamás segíti a házaspárt a szőlőművelésben, tanácsokkal látja el a borkészítésben. Tamás egyike az új generációs villányi borászoknak. Borai és díjai  széles körben ismertek Magyarországon.

 

Susan és Ralf Wassmann

 

Ralf a szőlőművelést és az italkészítési technológiát  Geisenheim-ben (Németország) tanulta. 1998-ban költöztek Magyarországra,  a WASSMANN PINCE volt az első organikus pincészet Villányban,  2012 óta pedig  az első biodinamikus is.

Tapasztalatukkal és tudásukkal segítenek a termelőknek, akik bio  vagy biodinamikus szőlőtermesztésre és / vagy borkészítésre kívánnak váltani.

A pincemunkákban  is nyújtanak segítséget bio borok  készítéséhez.

A Rejiji Wines esetében ez a segítség annyit jelent,  hogy rendszeresen ellenőrzik a szőlőültetvényeket, és javaslatokat tesznek a tőkék nevelésére, a talaj kezelésére, a szőlő kezelésére és permetezésre.

EN

Pap Judit

+36 70 420 6709

Németi Sándor

+36 70 420 6710

Reijo Itkonen

+36 70 420 6708

info@rejijiwines.com

MINDEN JOG FENNTARTVA! | REJIJI WINES

info@rejijiwines.com

MINDEN JOG FENNTARTVA! | REJIJI WINES