Tulajdonosok

 

A céget 2012-ben alapította Reijo Itkonen (FIN) és magyar felesége, Pap Judit. Reijo  nyugdíjazása lehetővé tette, hogy elmélyüljenek  a borok és különösen a magyar borok iránti érdeklődésükben.

Villányban két szőlőültetvényt vásároltak. Egyet a Kopár-dűlőn, egy másikat  a Tenkesen,  Harkányban.

Ezekkel a szőlőkkel  a Rejiji Wines  kapacitása kb. évi 7-8000 palack prémium kategóriában.

2016-ban  a borászat  organikus szőlőművelésre váltott. "Nehéz év volt, sokan küzdöttek a régióban az időjárással, de a mi szőlőnk a körülményekhez képest  nagyon szép  volt. Ez az év is bizonyította számunkra,  hogy a bio művelés  valóban lehetséges, és a végén kifizetődő is. "- tette hozzá Reijo.

Mivel a Tenkesen lévő talaj  jónak bizonyult,  a közelmúltban, 2016 és 2017 között további kisebb szőlőültetvényeket is vásároltak. Ezeket a területeket újraültetik és hozzácsatolják  a Tenkes szőlőültetvényhez

Filozófiánk

 

 

"Tulajdonosként szeretjük a természetet, az egészséges élelmiszereket és a minőséget. Ezért természetes számunkra, hogy minden lépésünket ez a szemlélet irányítja. Magas színvonalra törekszünk, védjük  a természetet,  tiszta és egészséges termék létrehozása a célunk. Tevékenységünk alappillére a magas morál és integritás. "

Pap Judit

+36 70 420 6709

Németi Sándor

+36 70 420 6710

Reijo Itkonen

+36 70 420 6708

info@rejijiwines.com

MINDEN JOG FENNTARTVA! | REJIJI WINES

info@rejijiwines.com

MINDEN JOG FENNTARTVA! | REJIJI WINES